Actueel
Lettertypes/grootte

Diverscity heeft jullie stem nodig!

 

Diverscity (het samenwerkingsverband tussen de drie overheidsvakbonden ACV-openbare diensten, ACOD-lrb en VSOA-lrb besturen en de VVSG) heeft zich ingeschreven voor de wedstrijd ESF-ambassadeurschap met het ESF-project: Duaal gaat lokaal


Met het project wil Diverscity de besturen maximaal informeren over en overtuigen van de voordelen van duaal leren. Duaal leren is een geïntegreerd traject in het secundair onderwijs waarin algemene vorming, beroepsgerichte vorming en werkervaring één geheel vormen. Jongeren verwerven de vaardigheden die ze nodig hebben om een kwalificatie te behalen zowel op de werkvloer als op school. Het leertraject bestaat dus uit een les- en werkcomponent die op elkaar zijn afgestemd en samen een coherent geheel vormen. 

Diverscity heeft naar aanleiding van de ESF- wedstrijd een filmpje gemaakt. Het komt er nu op aan om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen. Het zou enorm tof zijn mochten jij je stem kunnen uitbrengen. 

Vanaf nu tot en met vrijdag 5 oktober kan je het Diverscity project naar de finale stemmen en dat via de Facebookpagina of via de website van ESF. Je herkent ons filmpje aan de tekst kinderbegeleider in de afbeelding.

1,2,3: stemmen maar!!!

Wil je graag meer informatie over Duaal leren bij lokale besturen bezoek dan de website van Diverscity of neem contact op met Jan Creten, 02 211 56 91, of Lisa Cardoen, 02 211 55 74