Actueel
Lettertypes/grootte

Na een ezelsdracht is hij er…. de nieuwe website “acodlrb.be”

Inderdaad, de geboorte was een ezelsdracht (def. Vlaams Woordenboek: een zwangerschap die op de verwachte datum extreem uitloopt). Maar het resultaat mag er zijn. Kijk zelf maar eens op www.acodlrb.be

De nood aan een nieuwe dynamische website bestond allang. Maar alvorens hieraan te beginnen werd de werkgroep communicatie ingeschakeld om de nieuwe website conceptueel uit te werken.

doopsuiker3We vonden in onze rangen een kameraad die de website verder vorm gaf. Bedankt Werner.

De website staat nu nog in zijn kinderschoenen, en het kind moet nog groeien. Er zal nog veel aan gesleuteld en bijgevoegd worden.

Op termijn zal je je kunnen abonneren op nieuwsbrieven waarvan je zelf hebt opgegeven dat je deze wilt ontvangen. Je zal ook over een persoonlijke login beschikken zodat je gericht naar nieuws zal kunnen zoeken.

Jij kan ook meewerken aan de verder uitbouw. Heb je een interessant weetje, las je een pakkend artikel, staat er iets op til in jouw bestuur, pen het neer en stuur het door naar je gewestelijke secretaris.

Geniet ook van de doopsuiker die we uitdelen. Een pakje ligt klaar in jouw lokaal secretariaat.

Hopelijk tot binnenkort op acodlrb.be

 

Foto  met PLAYMOBIL®-figuren*

*Het gebruik van PLAYMOBIL®-figuren betekent geenszins dat deze webstie door geobra Branstätter of haar dochtermaatschappijen ondersteund, toegestaan of op een andere manier goedgekeurd werd, en dat noch geobra Brandstätter Stiftung & Co.KG noch haar dochtermaatschappijen voor de inhoud van deze website verantwoordelijk is.